Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Futura

De Futura Struttura Beige is een tegel die goed past in een onderhoudsvriendelijke tuin. De coating zorgt voor een lage vuil- en vochtopname zodat u nog jaren van deze tegel kunt genieten. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Futura Struttura Antraciet is een prachtige gecoate terrastegel. Door de donkere kleur en de strakke afwerking past deze tegel perfect in een moderne tuin. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Futura Nuanca Antraciet/Zilver is een unieke tegel door de natuurlijk, genuanceerde kleur. De coating zorgt ervoor dat deze tegel weinig onderhoud nodig heeft. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

 

De Futura Nuanca Zilver/Grijs is een mooie, lichte tegel. Door de prachtig genuanceerde kleuren past deze tegel in bijna iedere tuin. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.