Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Eigen Huis en Tuin bestrating

In het programma Eigen Huis en Tuin van RTL4 wordt een huis van de binnenkant en de buitenkant volledig opgeknapt. De tuin is een belangrijk onderdeel en daarom worden er veelal duurzame producten gebruikt. Ook de Eigen Huis en Tuin bestrating is van topkwaliteit.

Eigen Huis en Tuin bestrating is onderhoudsarm

Door de toplaag van kleurechte mineralen is de Eigen Huis en Tuin bestrating onderhoudsarm. Deze toplaag zorgt er voor dat de bestrating altijd zijn kleur houdt en niet krast. Algen en mossen krijgen minder vat op deze tegels doordat de toplaag met fijne mineralen verdicht is.

Soorten Eigen Huis en Tuin bestrating

Bij ons op de website staan veel soorten Eigen Huis en Tuin bestrating. Kijk eens bij de kleurvaste- en gecoate bestrating en u zult verschillende soorten zien die in het programma zijn voorgekomen. Elke tegel heeft zijn eigen verhaal en daarom is het goed om u daarover te laten informeren. Wij geven u graag goed en eerlijk advies over de vele mogelijkheden.

Leveren Eigen Huis en Tuin bestrating

Wij kunnen Eigen Huis en Tuin bestrating netjes bij u bezorgen. Als u niet bij ons uit de regio komt is dat geen probleem. Dan laten wij uw bestelling rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuis bezorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.