Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Budget bestrating

Wij bieden u een leuke sortering low budget bestrating in verschillende kleuren, maten en bewerkingen zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook bij de low budget bestrating krijgt u van ons eerlijke en duidelijke adviezen zodat iedere teleurstelling uitgesloten wordt.

Het online bestellen van low budget bestrating

Wij raden het af om ongezien onze budget bestrating en ook de andere soorten te bestellen. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de voor en nadelen van een steen. Ook in onze low budget lijn zijn er verschillende bewerkingen en kwaliteiten die wij u graag laten zien en voelen.

Kleuren low budget bestrating

De low budget bestrating is altijd voorzien van een kleurstof. De kleur van de steen zal in de loop van de jaren wat vervagen. Wel is het zo dat iedere fabriek gebruik maakt van een andere kleurstof en dat de één wel veel beter is dan de ander. Nog een reden om ons te bezoeken voordat u tot de aankoop overgaat.

Leveren low budget bestrating

Heeft u de juiste steen gevonden? Wij kunnen uw bestelling door heel Nederland afleveren tegen een kleine vergoeding. Vraag dus altijd geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.