Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Betontegels

Betontegels is een verzamelnaam voor veel soorten bestrating. We kennen natuurlijk de oude 30x30, 40x60, 50x50 en de 60x60 betontegel grijs. Tegenwoordig zijn ze in allerlei kleuren en uitvoeringen te koop.

Kleurvaste betontegels

Op onze website proberen we u een goed beeld te geven van de verschillende soorten betontegels. Het beste blijft dat u, nadat u het e.e.a. bekeken heeft, een bezoekje aan ons showterrein brengt. Momenteel is er ook een ruime keuze in kleurvaste betontegels, deze zijn voorzien van een deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Door de opgeperste laag wordt dit ook een slijtvaste en onderhoudsarme tegel.

Onderhoud van betontegels

Ieder materiaal heeft zijn eigen onderhoud nodig. Een betontegel die door en door van beton gemaakt is zal wat meer onderhoud nodig hebben dan een betontegel met deklaag. Wij laten u graag de verschillen zien en adviseren u bij het maken van een keuze.

Thuisbezorgen van betontegels

Wij bieden u de mogelijkheid om al uw betontegels thuis af te laten leveren. Het is vaak moeilijk om ze zelf te vervoeren omdat een betontegel met een dikte van 4 cm al gauw 130 kg per m2 weegt.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.