Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonklinkers

Betonklinkers worden vaak gebruikt bij het aanleggen van verharding om een bedrijfsgebouw, een oprit of voor de aanleg van een terras. Er zijn veel verschillende soorten, kwaliteiten en kleuren klinkers op de markt.

Keuze in betonklinkers

Er zijn betonklinkers die door en door van beton zijn en die door middel van een kleurstof op kleur gebracht worden, deze zijn vaak slijtgevoelig en er kunnen snel kiezeltjes door de bovenlaag heenkomen. Voor een kleine meerprijs zijn er klinkers die voorzien zijn van een deklaag die gemaakt is van fijnere materialen en zijn daardoor veel duurzamer. Ook bieden we betonklinkers aan met een slijtlaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Deze zullen na jaren hun kleur nog steeds behouden.

Dikte van betonklinkers

Klinkers kunnen geleverd worden in 6, 7 of 8 cm dik. Het is afhankelijk van het gebruik welke dikte voor u het beste is. Hoe zwaarder de belasting van de betonklinker hoe dikker de klinker moet zijn om stabiel te kunnen blijven liggen.

Transport betonklinkers

Het transport van uw betonklinkers kunnen wij door geheel Nederland verzorgen. Vaak vindt de levering rechtstreeks vanaf de fabriek plaats. Wel vinden wij het belangrijk voordat u tot de aankoop van betonklinkers overgaat om u goed te laten informeren over de kwaliteit. Het risico is groot dat er appels met peren vergeleken worden.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.