Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonbestrating

Betonbestrating wordt aangeboden in verschillende bewerkingen. Maak hieronder uw keuze in het soort betonbestrating:

Betonbestrating Basic

De betonbestrating basic is een éénvoudige betonsteen die we in een strakke of getrommelde uitvoering leveren in een diktes van 4 tot 6 cm.

Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating van REDSUN is gemaakt van door en door beton. Deze strakke betonstenen hebben een fijne deklaag en een mooie egale structuur.

Betonbestrating Excellent

De betonbestrating Excellent is nadat hij geproduceerd is geborsteld en geïmpregneerd. Hierdoor is het oppervlakte gladder wat ervoor zorgt dat deze tegels weinig onderhoud nodig hebben. Kijk voor de verschillen bij de afbeeldingen of kom langs.

MBI klinkers

Er zijn vele verschillende soorten klinkers. De klinkers van MBI hebben een toegevoegde waarde ten opzichte van de standaard betonklinkers. Kijk verder op onze website voor de verschillen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.