Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonbestrating

Betonbestrating wordt aangeboden in verschillende bewerkingen. Maak hieronder uw keuze in het soort betonbestrating:

Betonbestrating Basic

De betonbestrating basic is een éénvoudige betonsteen die we in een strakke of getrommelde uitvoering leveren in een diktes van 4 tot 6 cm.

Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating van REDSUN is gemaakt van door en door beton. Deze strakke betonstenen hebben een fijne deklaag en een mooie egale structuur.

Betonbestrating Excellent

De betonbestrating Excellent is nadat hij geproduceerd is geborsteld en geïmpregneerd. Hierdoor is het oppervlakte gladder wat ervoor zorgt dat deze tegels weinig onderhoud nodig hebben. Kijk voor de verschillen bij de afbeeldingen of kom langs.

MBI klinkers

Er zijn vele verschillende soorten klinkers. De klinkers van MBI hebben een toegevoegde waarde ten opzichte van de standaard betonklinkers. Kijk verder op onze website voor de verschillen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.