Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonbestrating Excellent

Dit is toch wel de top van de betonbestrating te noemen. Naast de mooie duurzame en ook onderhoudsarme deklaag die op deze bestrating gebruikt wordt is deze deklaag bewerkt met roterende borstels waardoor de kleur nog eens versterkt wordt en de steen ook zacht aanvoelt. Wij vinden het erg belangrijk om u te kunnen voorzien van de juiste productinformatie. Op ons terrein kunnen we u de verschillen laten zien en hierdoor het voor u makkelijker te maken om de juiste keuze te maken.

Onderhoud betonbestrating Excellent

Door alle extra's en bewerkingen kunnen we hier spreken over een onderhoudsarm product, een lage vocht en vuilopname. Gebruik bij het reinigen van uw bestrating nooit een hoge drukspuit maar informeer even naar de verschillende schoonmaakmiddelen om zo nog langer van uw bestrating te kunnen genieten.

Nog iets verder dan de betonbestrating Excellent?

Dit kan zeker, we kunnen dan naar de bekende GeoSteen gaan of naar een keramische tegel. Als u geen onderhoudt meer wilt dan is Keramiek de oplossing. Deze zijn kleurvast, slijtvast en onderhoudsvrij. Geen opname van vocht en vuil en niet te verslijten. Een mooi product in het allerhoogste segment.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.