Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonbestrating Basic

We kunnen in ons assortiment de betonbestrating onderverdelen in basic, deluxe en excellent. De betonbestrating basic zijn de producten die op een éénvoudige manier geproduceerd worden. In veel gevallen is het product door en door van beton. Bij getrommelde bestrating kan men niet met een deklaag werken omdat deze door de trommel eraf geslagen zou worden. Bij veel strakke soorten basic bestrating is het zo dat er een slijtlaag opgeperst is van een fijnere structuur beton, hierdoor zal de kiezel niet zomaar door de deklaag heenkomen.

Voordelen van de Betonbestrating Basic

Deze producten zijn voordelig te produceren en in vele kleuren en formaten leverbaar. Ook het bewerken en verouderen kan met de Betonbestrating Basic op een éénvoudige manier. De grondstoffen zijn goedkoop, per merk kan er wel veel verschil zitten in de gebruikte kleurstoffen. Informeer altijd even geheel vrijblijvend welke bestrating er het beste aansluit bij uw wensen.

Waarom een stapje verder dan de Betonbestrating Basic?

Gaat u voor een wat luxere bestrating? Bij Deluxe of de Exellent worden er vaak andere middelen aan de deklaag toegevoegd. Zo zijn er soorten waarbij een hydrofobe gebruikt wordt om zo de vocht en vuilopname sterk te verminderen. U zult zien dat dit er voor zorgt dat uw bestrating daardoor een stuk onderhoudsvriendelijker wordt. Ook komen we in deze series verschillende soorten geïmpregneerde soorten voor. Kom langs en laat u goed informeren over de vele mogelijkheden.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.