Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonbestrating

Betonbestrating is al jaren erg populair, dit komt mede door de aantrekkelijke prijs. Er is in de betonbestrating een groot aanbod van verschillende kleuren en formaten. Hieronder geven we een overzicht van de soorten die in ons assortiment te vinden zijn.  

Voordelen betonbestrating

Zoals al genoemd is één van de voordelen van betonbestrating de prijs. Betonbestrating is voordelig te produceren en ook voor u makkelijk te verwerken. Beton kan op een éénvoudige manier in iedere kleur geproduceerd en geleverd worden.

Onderhoud betonbestrating

Het onderhoud van uw bestrating is een belangrijk punt. Veel mensen gebruiken de hoge drukspuit als er een groene aanslag op de betonbestrating zichtbaar is. Doe dit nooit!!! Iedere keer als u op deze manier uw bestrating reinigt zal het straatwerk verruwen en daardoor meer vocht vasthouden, waardoor de groene aanslag steeds sneller terug zal komen. Er zijn tegenwoordig biologisch verantwoorde middelen te koop om op een simpele manier de groene aanslag te verwijderen. U kunt voor meer informatie altijd even contact opnemen.

Duurzaamheid betonbestrating

Als u uw betonbestrating op de goede manier onderhoudt, zult u er jarenlang plezier van hebben. Wel zal in de loop van de jaren de kleur iets vervagen. Beton wordt gekleurd met een kleurstof die door blootstelling aan de weersinvloeden wat van zijn kleur in zal leveren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.