Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating Wezep

Wezep staat bekend om het grote aantal stratenmakers die er wonen. Het zoeken van een goede stratenmaker zal voor u dus geen probleem zijn. Alleen waar haalt u de bestrating Wezep? Wij helpen u hier graag mee. Wij als The Stone Discounter in Nunspeet leveren in de wijde omtrek alle voorkomende soorten (sier)bestrating. Op ons mooie, ruime en overzichtelijke showterrein kunnen we u alle voorkomende soorten laten zien en ook uitleggen wat de onderlinge verschillen zijn om voor u de keuze makkelijker te maken. Er is zoveel veranderd de laatste jaren in onze markt dat het altijd verstandig is om u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Kom dus voor alle bestrating Wezep naar The Stone Discounter.

Mogelijkheden voor de bestrating Wezep

We kunnen gerust stellen "de keuze is reuze". Of u nu op zoek bent naar een voordelige tegel of een exclusieve sierbestrating? Wij hebben ze voor u in alle voorkomende maten en kleuren. Breng ons een bezoekje en we zoeken samen de bestrating Wezep die het best aansluit bij uw wensen. 

Transport bestrating Wezep

Als laatste puntje blijft er natuurlijk het transport over. Ook hier is aan gedacht. We kunnen uw bestelling rechtstreeks door de fabriek bij u thuis af laten leveren maar we kunnen ook vanaf ons eigen terrein leveren. Dit hangt vaak af wat u buiten de bestrating nog meer nodig heeft. We bekijken per order wat voor u het meest voordelig is. Kom dus langs en laat ons geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.