Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating Wezep

Wezep staat bekend om het grote aantal stratenmakers die er wonen. Het zoeken van een goede stratenmaker zal voor u dus geen probleem zijn. Alleen waar haalt u de bestrating Wezep? Wij helpen u hier graag mee. Wij als The Stone Discounter in Nunspeet leveren in de wijde omtrek alle voorkomende soorten (sier)bestrating. Op ons mooie, ruime en overzichtelijke showterrein kunnen we u alle voorkomende soorten laten zien en ook uitleggen wat de onderlinge verschillen zijn om voor u de keuze makkelijker te maken. Er is zoveel veranderd de laatste jaren in onze markt dat het altijd verstandig is om u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Kom dus voor alle bestrating Wezep naar The Stone Discounter.

Mogelijkheden voor de bestrating Wezep

We kunnen gerust stellen "de keuze is reuze". Of u nu op zoek bent naar een voordelige tegel of een exclusieve sierbestrating? Wij hebben ze voor u in alle voorkomende maten en kleuren. Breng ons een bezoekje en we zoeken samen de bestrating Wezep die het best aansluit bij uw wensen. 

Transport bestrating Wezep

Als laatste puntje blijft er natuurlijk het transport over. Ook hier is aan gedacht. We kunnen uw bestelling rechtstreeks door de fabriek bij u thuis af laten leveren maar we kunnen ook vanaf ons eigen terrein leveren. Dit hangt vaak af wat u buiten de bestrating nog meer nodig heeft. We bekijken per order wat voor u het meest voordelig is. Kom dus langs en laat ons geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.