Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating tuin

Bestrating tuin? Het aanbod is enorm, zoekt u een mooie klinker, een tegel of een natuursteen soort? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet, wij bieden het mooieste assortiment bestrating tuin. Ook zullen we u altijd helpen met een goed en eerlijk advies om uw keuze makkelijker te maken.

Welk soort bestrating tuin?

Zoals gemeld is het aanbod in bestrating tuin erg groot. Ook de prijzen lopen ver uiteen. Wij zijn er ons van bewust dat het kopen hiervan voor u geen dagelijkse bezigheid is en zullen u daarom ook op een duidelijke manier uitleggen wat het verschil in de vele soorten bestrating tuin is. Waarom een betonklinker of juist een gebakken klinker? Waarom een betontegel die door en door van beton gemaakt is of juist een bestrating die voorzien is van een verfijnde deklaag? We zullen al uw vragen over bestrating tuin beantwoorden.

Het kopen van bestrating tuin en dan?

Heeft u een keuze kunnen maken in bestrating tuin? Wij bezorgen in de regio met eigen vervoer, daarbuiten zullen wij uw bestrating tuin rechtstreeks door de fabriek af laten leveren. Het enige wat dan van belang is is dat er een stenentrailer bij u in de straat kan komen. Kom langs, het is altijd de moeite waard om een bezoekje aan ons overzichtelijke showterrein te brengen. De koffie staat altijd klaar!!

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.