Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating van uw tuin

Bestrating voor in  tuin is een veel gezochte term op het internet. Bestrating voor in de tuin kan onderverdeeld worden in veel verschillende materialen, kleuren en formaten. Wij proberen u via de site al een eerst indruk te geven van de vele mogelijkheden.

Prijzen van bestrating in de tuin

Ook wat betreft de prijzen zijn er grote verschillen. De voordeligste vorm is de betonbestrating, dit is makkelijk en voordelig te produceren. Verder kennen we de kleur en slijtvaste bestrating, natuursteen en de keramische tegels.

Kwaliteit van tuin bestrating

Er worden net als de formaten en kleuren ook veel verschillende kwaliteiten aangeboden. Wij laten u graag de verschillen zien en voelen zodat u een goede keuze kunt maken.

Leveren van de bestrating voor in uw tuin

Wij kunnen uw tuin bestrating altijd bij u thuis afleveren tegen een geringe vergoeding. Om u een indruk te geven, een tegel van 6 cm dik weegt al snel 130 kg per m2. In veel gevallen is het dus onmogelijk om dit zelf te kunnen vervoeren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.