Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating tips

Bestrating tips? Er zijn op het gebied van bestrating vele mogelijkheden. Er wordt bestrating gemaakt van diversen grondstoffen, het product wat hiervan gemaakt wordt heeft diversen eigenschappen. We zullen u proberen duidelijk te maken welke verschillen er zijn.

Bestrating tips betonbestrating

Betonbestrating is er in veel merken en uitvoeringen. We kennen de bestrating die door en door van beton gemaakt is. Het nadeel hiervan is dat er aan het oppervlakte al snel kiezels zichtbaar worden. Als we een klasse hoger gaan dan zien we betonbestrating met een fijne slijtlaag van beton. Hier zult u niet zomaar de kiezels tegenkomen. De belangrijkste bestrating tips betonbestrating hebben te maken met het onderhoudt. Maak uw betonbestrating nooit schoon met een hoge drukspuit, u maakt uw stenen ruwer, dit zorgt voor een hogere vochtopname en hierdoor zal de groene aanslag sneller terugkomen. Er zijn voldoende middelen op de markt om de groene aanslag te bestreiden.

Bestrating tips kleurvaste en slijtvaste bestrating

In dit segment zijn vele kleuren maten en uitvoeringen te koop. Het mooie is dat deze bestrating voorzien is van een deklaag gemaakt van kleurechte mineralen. Dit zorgt ervoor dat deze steen in tegenstelling tot de bekende betonbestrating zijn kleur ook na jaren nog zal houden. Wilt u bestrating tips? Kom langs en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden die er op dit gebied zijn. We helpen u graag met een goed en eerlijk advies.

Bestrating tips?

Koop uw bestrating nooit online. Op een foto of een plaatje is het moeilijk om de kleur te bepalen maar wat nog belangrijker is: Hoe is de structuur van een steen!! Kom dus altijd even langs om teleurstellingen te voorkomen.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.