Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating te koop

Bent u toe aan een nieuwe tuin, oprit of terras? Wij als The Stone Discounter bieden alle voorkomende bestrating te koop aan! De laatste jaren is er een grote ontwikkeling geweest in de bestratingsmarkt. "Bestrating te koop" is dus een term die u veel op internet tegenkomt maar laat u altijd goed informeren voordat u tot de aankoop overgaat. 

Soorten bestrating te koop

We leveren van éénvoudige betonsteen tot en met een exclusieve kermamische tegel. U zult begrijpen dat hier onderling veel verschillen zijn in uitstraling maar ook qua duurzaamheid en onderhoud. Breng een bezoek aan ons nieuwe showterrein in Nunspeet en wij zullen u graag adviseren welke bestrating het best aansluit bij uw wensen. Via onze website geven wij u alvast een idee van "bestrating te koop" maar wij lopen graag een keer de vele mogelijkheden met u na.

Bestrating te koop! Maar hoe krijgt u deze bij huis?

Hebben wij de goede bestrating te koop voor u liggen? Wij kunnen tegen een kleine vergoeding ook het transport voor u verzorgen. Bij ons stopt het niet bij bestrating te koop maar onze service gaat veel verder. Ook de aanleg in de regio kunnen we voor u verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.