Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating te koop

Bent u toe aan een nieuwe tuin, oprit of terras? Wij als The Stone Discounter bieden alle voorkomende bestrating te koop aan! De laatste jaren is er een grote ontwikkeling geweest in de bestratingsmarkt. "Bestrating te koop" is dus een term die u veel op internet tegenkomt maar laat u altijd goed informeren voordat u tot de aankoop overgaat. 

Soorten bestrating te koop

We leveren van éénvoudige betonsteen tot en met een exclusieve kermamische tegel. U zult begrijpen dat hier onderling veel verschillen zijn in uitstraling maar ook qua duurzaamheid en onderhoud. Breng een bezoek aan ons nieuwe showterrein in Nunspeet en wij zullen u graag adviseren welke bestrating het best aansluit bij uw wensen. Via onze website geven wij u alvast een idee van "bestrating te koop" maar wij lopen graag een keer de vele mogelijkheden met u na.

Bestrating te koop! Maar hoe krijgt u deze bij huis?

Hebben wij de goede bestrating te koop voor u liggen? Wij kunnen tegen een kleine vergoeding ook het transport voor u verzorgen. Bij ons stopt het niet bij bestrating te koop maar onze service gaat veel verder. Ook de aanleg in de regio kunnen we voor u verzorgen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.