Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating prijzen

Bestrating prijzen lopen ver uiteen. We hebben al bestratingen vanaf € 10,-- per m2. Toch is het belangrijk om niet alleen op de prijzen te letten maar ook zeker welke eisen u aan de bestrating stelt. Buiten de aanschaf van bestrating is het leggen ook een kostenpost die zeker meetelt. Lage bestratingprijzen mogen geen aanleiding zijn om over een paar jaar weer uw hele tuin op z'n kop te moeten zetten.

Advies bestrating prijzen

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze van bestrating. We zullen altijd samen de mogelijkheden langslopen om het voor u makkelijker te maken in welk segment u de bestrating kopen wilt. Wel raden wij het af om via de website bestrating te bestellen. Een foto wijkt altijd af van de werkelijkheid.

Kwaliteit bestrating prijzen

De kwaliteit en duurzaamheid van bestrating loopt ver uiteen. Bestrating prijzen beginnen bij zo'n € 10,-- per m2 en kunnen oplopen tot wel € 70.-- per m2. U zult begrijpen dat dat niet voor niets is en we adviseren u graag wat voor uw situatie de beste keuze is zonder te beginnen met een tegel van zeventig euro.

Kijk verder dan alleen bestrating prijzen

Het onderhoud van uw bestrating is een belangrijk punt. De éne bestrating heeft veel meer onderhoud nodig dan de andere. Heeft u een betonsteen? deze zal veel meer vocht opnemen en sneller een groene aanslag laten zien dan een steen met een onderhoudsarme deklaag. Wij beseffen dat u niet ieder jaar een nieuwe bestrating aanschaft en zijn ons ervan bewust dat een juist advies zeer belangrijk is.

Kom langs voor bestrating prijzen of neem even telefonisch contact op.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.