Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating oprit

Het is belangrijk dat we van te voren kijken hoe u de bestrating oprit gebruikt. Heeft u een normale personenauto of een zware bestelauto of komen er zelfs vrachtauto's. Het is belangrijk dat u de bestrating oprit aanpast op het gebruik ervan.

Dikte bestrating oprit

Ook de dikte van de bestrating oprit hangt af van het gebruik. Hoe groter de belasting hoe dikker de steen moet zijn. Wij adviseren voor normaal gebruik een dikte van minimaal 6 cm. Voor hoge belasting is het belangrijk dat we een dikte gebruiken van minimaal 8 cm.

Formaat stenen bestrating oprit

Voor een oprit waar alleen normale auto's komen is de maximale maat van de stenen/tegels 60x60 cm. Als er een grotere tegel gebruikt wordt is de kans op breuk groot. Verder kunnen alle stenen die onder deze maat zitten goed gebruikt worden.

Kleuren bestrating oprit

Klinkers en tegels zijn er in veel verschillen kleuren te koop. Ook de verschillende bewerkingen wijken veel van elkaar af. Wij adviseren u dan ook om altijd even langs te komen en samen de vele mogelijkheden die er zijn langs te gaan zodat als de klus geklaard is u ook optimaal kunt genieten van uw bestrating oprit.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.