Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating online verkoop

Ook de bestrating online verkoop is de laatste jaren meer geworden. We betwijfelen echter of dit altijd de beste keuze is. U gaat een product kopen dat voor vele jaren het beeld van uw tuin gaat bepalen, als deze keuze achteraf niet de juiste blijkt te zijn is dit niet even snel te veranderen. Wij adviseren u dan ook altijd even voordat u besteld even een bezoekje aan ons showterrein te brengen. 

Voordelen van bestrating online verkoop

U kunt natuurlijk vanuit uw luie stoel een mooie bestrating uitzoeken en een punt opzoeken voor bestrating online verkoop. Dit geeft u natuurlijk een tijdwinst, geen dag zoeken naar de steen die bij u past maar snel en makkelijk uw zaken regelen vanuit huis.

Nadelen van bestrating online verkoop

Het grote nadeel is dat u niets kunt zien van de structuur van de steen die u wilt gaan kopen. Is het door en door beton of is de steen voorzien van een mooie fijne slijtlaag? Is het een steen die na een paar jaar zij kleur kwijt is of koopt u een kleurvaste en onderhoudsarme bestrating? We raden u aan om u toch meer te verdiepen in bestrating. Nogmaals uw aankoop zal minimaal zo'n 15 tot 20 jaar in uw tuin liggen. Wordt het een teleurstelling? Voorkom dit en kom geheel vrijblijvend bij ons langs voor een goed en eerlijk advies.

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u gebruik maken van bestrating online verkoop?

Heeft u een bestrating gevonden? Vraag dan altijd geheel vrijblijvend een offerte aan! Dit kan u een besparing tot wel honderden euro's opleveren. Wij kunnen door heel Nederland uw bestelling netjes bij u thuis afleveren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.