Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating online bestellen

Wilt u uw bestrating online bestellen? Wees voorzichtig! Een foto geeft altijd andere kleuren weer dan dat de steen werkelijk is. Vaak wordt een bestrating op de foto gezet terwijl hij nat is, dit zorgt ervoor dat de kleuren donkerder en sprekender worden. Wij willen  vanaf deze plek voorkomen dat bestrating online bestellen een teleurstelling wordt. Ook de structuur van de steen is niet vanaf een plaatje te beoordelen terwijl dit juist voor de levensduur van uw stenen belangrijk is. Zorg ervoor dat goedkoop bestrating online bestellen geen duurkoop wordt. Een product dat u voor vele jaren koopt mag toch best een middag kosten?

Nadelen bestrating online bestellen

Zoals als gemeld zitten er verschillende nadelen aan het bestrating online bestellen. Wij geven er de voorkeur aan om u hier te ontmoeten om een stukje uitleg te kunnen geven waarom de éne steen nog geen tien euro kost per vierkante meter en een andere soms wel dertig euro of meer per vierkante meter. U zult begrijpen dat het hier niet alleen om een merknaam gaat maar dat er veel meer inzit. Zo kunnen we u stenen aanbieden met een kleurechte deklaag, een coating enz. Het is dus altijd de moeite om ons met een bezoekje te vereren, de koffie staat altijd klaar. Heeft u bij ons nog niet direct een keuze kunnen maken dan kunt u natuurlijk altijd de dagen erna uw bestrating online bestellen.

Vervoer na het bestrating online bestellen

Heeft u uw keuze kunnen maken op ons ruime en overzichtelijke terrein? Dan gaat u uw bestrating online bestellen. Het gewicht van bestrating is altijd hoog, wij kunnen er dan ook voor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. Na het bestrating online bestellen zullen we alleen de leverdag nog even moeten bespreken, verder regelen wij alles voor u.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.