Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating online

Bestrating online is te bekijken op onze website. U kunt altijd een offerte aanvraag doen via onze site. Wij adviseren echter wel om uw keuze eerst gezien te hebben en deze niet via een foto te bestellen. Het blijft moeilijk om via een foto de werkelijke kleur te laten zien. Deze kan dus afwijken.

Prijzen bestrating online

Wij hebben op onze website de adviesverkoop prijzen vermeldt. Besteld u uw bestrating online? vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte op. Wij kunnen tegen scherpe prijzen door heel Nederland leveren. Ons assortiment is zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen hebben.

Kleuren bestrating online

Zoals we al vermeld hebben kan het zijn dat de kleuren op de foto afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren dan ook altijd om te komen bekijken voor dat u bestrating online besteld. Het zal voor u geen dagelijkse bezigheid zijn dus voorkom teleurstellingen.

Kwaliteit bestrating online

Oriëntatie is erg belangrijk voordat u tot de aankoop van bestrating overgaat. Ook in de lagere prijsklasse koopt u veel verschillende kwaliteiten sierbestrating. Een door en door gemaakte betonsteen wordt vaak na een paar jaar grover van structuur en zal daardoor veel meer vuil aanhechten en eerder groen worden. In deze prijsklasse hebben we ook soorten met een fijnere slijtlaag die zorgt voor een langere levensduur. Vaak zit hier maar een paar euro verschil in maar zorgt het wel voor vele jaren meer plezier van uw bestrating.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.