Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating Kampen

Bent u op zoek naar betrating Kampen? U heeft nu het juiste adres gevonden. Wij hebben het ruimste en meest overzichtelijke showterrein van de regio. Ons assortiment hebben we zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Wij zullen u altijd helpen met een goed en eerlijk advies. Het is dus zeker de moeite waard om even naar The Stone Discounter in Nunspeet te rijden voor al uw bestrating Kampen.

Soorten bestrating Kampen

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk kiezen is uit het enorme aanbod wat er is op het gebied van bestrating Kampen. Wij helpen u graag verder en maken u natuurlijk eerst wegwijs in de stenenwereld en zullen om te beginnen uw wensen doornemen. Gaat het om de prijs, kleurvastheid, slijtvastheid of wilt u een onderhoudsarme bestrating? We hebben ze allemaal in verschillende kleuren en formaten. Zo bieden we u o.a.:

  • Betonbestrating
  • Bestrating met een kleurvaste deklaag
  • Gebakken bestrating
  • Gecoate bestrating
  • Natuursteen bestrating
  • Keramische bestrating 
  • enz. enz.

Verder bieden wij natuurlijk ook alle bijbehorende producten aan zoals opsluitbanden, stapelblokken, palissades, lijmen en kitten, kunstgras tuinverlichting enz. enz. U ziet het, op het gebied van bestrating Kampen bent u bij ons aan het goede adres voor de complete inrichting van uw tuin.

Transport van uw bestrating Kampen

Dit is het laatste waar u tegenaan zult lopen als u een keuze heeft kunnen maken. Ook deze zorg kunnen wij u uit handen nemen. Wij kunnen uw bestrating Kampen netjes bij u thuis afleveren. Vaak is het geen optie om uw bestrating Kampen zelf te vervoeren omdat het gewicht veel te hoog zal zijn. Wij werken met verschillende transporteurs uit de regio samen om dit snel en netjes te kunnen regelen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.