Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating Hattem

Op zoek naar bestrating Hattem? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet! Wij hebben het grootste en meest overzichtelijk showterrein van de regio. Ons assortiment is zo ingedeeld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Als u een goedkope betontegel zoekt of juist een mooie kleurvaste bestrating of misschien wel een luxe keramische tuintegel? U bent bij ons aan het goede adres. We zullen altijd even samen de vele mogelijkheden doorlopen en u voorzien van een goed en eerlijk advies. Het is altijd de moeite waard om u te oriënteren voor al uw sierbestrating Hattem bij The Stone Discounter in Nunspeet!!

Soorten bestrating Hattem

Zoals gemeld hebben we een zeer ruim assortiment. Wij vinden het belangrijk om eerst samen met u te kijken welke bestrating Hattem het best aansluit bij uw wensen. De één vindt het belangrijk dat de boel dichtgestraat is en stelt geen eisen, de ander wil een mooie bestrating die ook na jaren zijn kleur nog heeft, weer en ander wil dat als er een flesje wijn omgaat dat de bestrating nog goed te reinigen is. Voor al deze mensen bieden wij de juiste soorten bestrating. Als u ons met een bezoekje vereerd dan zullen we al deze mogelijkheden met u doornemen en samen zoeken naar de bestrating Hattem die het best aansluit bij uw wensen.

Transport bestrating Hattem

Als u eruit bent welke bestrating er bij u in de tuin gelegd gaat worden rest er nog één ding en dat is het transport. Vaak is het niet te doen om uw aankoop zelf te vervoeren. Een vierkante meter bestrating weegt al snel honderd dertig kilo. Ook deze zorg kunnen we u uit handen nemen. In de regio zullen we het transport met eigen vervoer regelen, daarbuiten kunnen we dit door de fabriek laten verzorgen. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.