Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating Doornspijk

Voor bestrating Doornspijk komt u natuurlijk ook naar The Stone Discounter in Nunspeet, wij zitten op 5 minuten van Doornspijk en hebben het ruimste en meest overzichtlijk showterrein van de hele regio. Of u op zoek bent naar een voordelige betonsteen of juist een luxe keramische bestrating? Wij helpen u graag verder.

Assortiment bestrating Doornspijk

We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Voor alle sooren bestrating Doornspijk bent u dus bij ons op het goede adres. We kijken graag samen met u welke bestrating Doornspijk het beste aansluit bij uw wensen. Zoekt u een kleurvaste bestrating of een onderhoudsarme bestrating? We hebben ze voor u! Kom langs voor een geheel vrijblijvende offerte.

Transport bestrating Doornspijk

Heeft u een keuze kunnen maken? Als dit niet is willen we u nogmaals vragen om ons showterrein te bezoeken. Is het wel gelukt dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. We werken samen met een paar transportbedrijven uit de regio. Vaak is het gewicht van uw bestrating zo hoog dat het zelf vervoeren onmogelijk is. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.