Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating Barneveld

Op zoek naar bestrating Barneveld? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een ruim en zeer overzichtelijk showterrein waar we u graag ontvangen. Wij zullen u altijd voorzien van een eerlijk en goed advies. We kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet met de vele soorten die er te koop zijn. Bent u op zoek naar een voordelige betonsteen of een kleurechte bestrating of een luxe keramische tegel? Wij kunnen u altijd verder helpen! Voor al uw bestrating Barneveld bent u bij ons aan het goede adres.

Kleuren en formaten bestrating Barneveld

Wij leveren bestrating Barneveld in alle voorkomende kleuren en formaten. Zoekt u een klinker, tegel of juist een wildverband? Kom langs om de vele mogelijkheden te bekijken. In alle voorkomende segmenten hebben we verschillende kleuren en maten. 

Transport bestrating Barneveld

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons grote assortiment? Dan is het enige wat nog geregeld moet worden het transport. Ook deze zorg kunnen we u uit handen nemen! We hebben regelmatig transport naar de regio Barneveld. Kom langs en overtuig uzelf dat The Stone Discounter in Nunspeet het adres is voor al uw bestrating Barneveld.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.