Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating Barneveld

Op zoek naar bestrating Barneveld? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een ruim en zeer overzichtelijk showterrein waar we u graag ontvangen. Wij zullen u altijd voorzien van een eerlijk en goed advies. We kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet met de vele soorten die er te koop zijn. Bent u op zoek naar een voordelige betonsteen of een kleurechte bestrating of een luxe keramische tegel? Wij kunnen u altijd verder helpen! Voor al uw bestrating Barneveld bent u bij ons aan het goede adres.

Kleuren en formaten bestrating Barneveld

Wij leveren bestrating Barneveld in alle voorkomende kleuren en formaten. Zoekt u een klinker, tegel of juist een wildverband? Kom langs om de vele mogelijkheden te bekijken. In alle voorkomende segmenten hebben we verschillende kleuren en maten. 

Transport bestrating Barneveld

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons grote assortiment? Dan is het enige wat nog geregeld moet worden het transport. Ook deze zorg kunnen we u uit handen nemen! We hebben regelmatig transport naar de regio Barneveld. Kom langs en overtuig uzelf dat The Stone Discounter in Nunspeet het adres is voor al uw bestrating Barneveld.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.