Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating

Bestrating is een verzamelnaam voor vele soorten klinkers, tegels enz. De laatste jaren is de keuze in bestrating enorm gegroeid. Kom daarom langs om de vele mogelijkheden te bekijken en laat u vrijblijvend informeren en te kijken welke bestrating het best in uw tuin past.

Prijzen bestrating

Bestrating wordt er in vele prijsklassen aangeboden. Wij hebben ons assortiment bestrating zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij vinden het belangrijk om bij iedere steen het juiste en eerlijke verhaal te doen.

Onderhoud bestrating

Er zit onderling veel verschil in bestrating en het onderhoud dat nodig is om uw bestrating mooi te houden. Een éénvoudige betonsteen zal veel meer onderhoud nodig hebben dan een keramische tegel. Tussen deze uiterste hebben we ook een ruime keuze in kleurvaste en onderhoudsarme bestrating.

Kom langs om u wegwijs te laten maken in de wereld van bestrating

Bij een bezoek aan ons showterrein zullen wij u wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn. Het transport van uw bestrating kunnen wij door geheel Nederland voor u verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.