Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating

Bestrating is een verzamelnaam voor vele soorten klinkers, tegels enz. De laatste jaren is de keuze in bestrating enorm gegroeid. Kom daarom langs om de vele mogelijkheden te bekijken en laat u vrijblijvend informeren en te kijken welke bestrating het best in uw tuin past.

Prijzen bestrating

Bestrating wordt er in vele prijsklassen aangeboden. Wij hebben ons assortiment bestrating zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij vinden het belangrijk om bij iedere steen het juiste en eerlijke verhaal te doen.

Onderhoud bestrating

Er zit onderling veel verschil in bestrating en het onderhoud dat nodig is om uw bestrating mooi te houden. Een éénvoudige betonsteen zal veel meer onderhoud nodig hebben dan een keramische tegel. Tussen deze uiterste hebben we ook een ruime keuze in kleurvaste en onderhoudsarme bestrating.

Kom langs om u wegwijs te laten maken in de wereld van bestrating

Bij een bezoek aan ons showterrein zullen wij u wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn. Het transport van uw bestrating kunnen wij door geheel Nederland voor u verzorgen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.