Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestraten

The Stone Discounter is het adres voor het bestraten van uw tuin, terras, oprit of bedrijventerrein. Wij leveren alle mogelijke bestratingen tegen scherpe prijzen en indien gewenst kunnen wij ook het leggen hiervan voor u verzorgen.

Bestraten van uw tuin

Er zijn op dit moment zeer veel mogelijkheden om uw tuin te bestraten. Er worden veel verschillende materialen aangeboden. Het is dus erg belangrijk dat u zich goed laat informeren voordat u tot de aankoop van bestrating overgaat.

Bestraten van uw oprit

Een oprit wordt veel meer belast dan uw terras en heeft dus een andere steen en ook zeker een andere ondergrond nodig. Kom langs om voor een goed en eerlijk advies wat in uw situatie de beste en meest duurzame oplossing is.

Bestraten van een bedrijventerrein

Een bedrijventerrein wordt vaak het zwaarst belast, vrachtauto's die draaien zorgen voor een zeer zware belasting van het straatwerk. Het is daarom erg belangrijk dat hier een stevige en dikke klinker gebruikt wordt. We hebben diverse voorbeelden en soorten op ons showterrein

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.