Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn te koop in verschillende maten en kleuren. Vaak worden de banden verdiept weggezet zodat ze later niet zichtbaar meer zullen zijn.

Klik HIER voor de grijze opsluitbanden

Klik HIER voor de antraciet opsluitbanden

Keuze van de maat opsluitbanden

Het is belangrijk dat u bij de aanleg van uw bestrating de juiste band gebruikt. Een oprit die zwaar belast wordt en waar vaak kleinere stenen worden gebruikt, zal een veel zwaardere band nodig hebben dan een terras of een deel van de tuin die veel minder belast wordt. Ook speelt het formaat van de klinker/tegel mee in de keuze van de opsluitband.

Hoogteverschillen overbruggen met opsluitbanden

Opsluitbanden worden vaak gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen. Het is belangrijk dat de opsluitband voldoende diep in de grond zit om de stevigheid van het straatwerk niet te verminderen. Moet er een groot hoogteverschil opgevangen worden, dan kan het zijn dat u uitkomt bij een palissade. Deze is te krijgen in hoogtes tot wel een meter. Ook worden er vaak stapelblokken gebruikt om de hoogteverschillen op te vangen. Kom vrijblijvend langs voor advies. We kijken dan welke oplossing er in uw situatie het beste is.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.