Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI klinkers

MBI klinkers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal bestaand uit een onderlaag van beton en een verdichte toplaag die is opgeboud uit fijne mineralen. Deze toplaag zorgt ervoor dat de MBI klinkers minder vuil en vocht opnemen waardoor de klinkers stukken duurzamer worden.

Soorten MBI klinkers

Er zijn drie verschillende soorten MBI klinkers; Basic, GeoBasic en GeoColor. De Basic heeft een standaard slijtlaag waardoor de kleur van deze klinker langer wordt gewaarborgd. De GeoBasic heeft een toplaag van gebroken natuurlijk materiaal die de klinker een langere levensduur geeft. Dan zijn er nog de GeoColor MBI klinkers. Het zichtvlak van de GeoColor bestaat voor 70% uit kleurechte, natuurlijke mineralen. De kleur van deze gewassen toplaag wordt ondersteund met hoogwaardige en duurzame kleurpigmenten.

Prijzen MBI klinkers

De prijzen van MBI klinkers zijn concurerend met de andere aanbieders terwijl de kwaliteit in de meeste gevallen beter is. Kijk bij de verschillende soorten naar de prijs van onze MBI klinkers. Heeft u veel meters nodig vraag dan altijd even de prijs aan zodat we voor u een scherpe prijs kunnen maken. Grote projecten altijd op aanvraag.

Leveren MBI klinkers

Heeft u een mooie klinker gevonden? Wij kunnen ervoor zorgen dat tegen een redelijke vergoeding uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. In de regio zullen we dat vanaf ons terrein doen, als u verder weg woont kunnen we de fabriek het transport laten verzorgen. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.