Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers horen bij één van de oudste bestratingsmaterialen. De gebakken klinker is een zeer duurzame steen die in de loop van de jaren niets in zal leveren aan kleur en uitstraling. U zult op internet veel verschillende soorten en ook prijzen tegenkomen. Kom geheel vrijblijvend langs voor een goed advies bij het maken van uw keuze.

Klik HIER voor de gebakken klinkers van Wienerberger

Klik HIER voor de gebakken klinkers van MBI

Klik HIER voor de gebakken klinkers van Bylandt

Dubbel hard gebakken klinkers

De gebakken klinkers die wij in ons assortiment hebben zijn dubbel hard gebakken zodat vocht hier geen vat op kan krijgen. Ze zijn dus ook onderhoudsarm. Een klinker die niet goed gebakken is zal in aanschaf veel voordeliger zijn, maar door de veel hogere vochtopname is er ook veel meer onderhoud nodig.

Gebakken klinkers goed te combineren

De gebakken klinkers worden veel gebruikt in combinatie met een grote tegel. Dit geeft een mooie landelijke uitstraling. Denk hierbij aan een kleurvaste tegel of een keramische tegel met een omlijsting van een mooie gebakken klinker.

Verwerken van de gebakken klinkers

Gebakken klinkers zijn makkelijk te verwerken. De dikte is minimaal 6 cm en kunnen dus gewoon in het zand worden gelegd. Gaat u de klinkers gebruiken voor een oprit? Let dan wel op de maat van de opsluitbanden.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.