Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Aanbiedingen sierbestrating

Voor de beste aanbiedingen sierbestrating komt u natuurlijk ook naar The Stone Discounter, staat uw aanbieding niet op onze site? Kom dan gewoon langs en we maken een passende aanbieding die het best aansluit op uw wensen. Laat u niet misleiden door een aanbiedingen sierbestrating op internet maar ga altijd even kijken welk product er aangeboden wordt. Koop nooit vanaf een foto als u het merk en type steen niet in het echt bekeken hebt.

Soorten aanbiedingen sierbestrating

Bestrating is te koop in veel verschillende soorten maar ook kwaliteiten, als u alleen maar op de prijs let kan het wel eens zijn dat een aanbiedingen sierbestrating een teleurstelling wordt. Het is belangrijk dat u weet van welk materiaal het product gemaakt is en hoe deze zich houdt op lange termein houdt. Kom langs en laat u informeren.

Transport van uw aanbiedingen sierbestrating

Een goede aanbiedingen sierbestrating gevonden? Dan komt u het probleem tegen hoe u uw aanbiedingen sierbestrating gaat vervoeren. Wij kunnen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren. In de regio zullen we dat met eigen vervoer doen, buiten de regio kunnen we dit door de fabriek laten verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.