Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Aanbiedingen bestrating

Voor de scherpste aanbiedingen bestrating komt u natuurlijk ook naar The Stone Discounter in Nunspeet. Op ons nieuwe showterrein presenteren wij u een zeer ruim assortiment aanbiedingen bestrating. Op onze website geven wij u een iedee van de vele mogelijkheden. Voor meer informatie komt u natuurlijk even langs. Wij maken altijd de scherpste aanbiedingen bestrating.

Aanbiedingen bestrating, maar wat koopt u eigenlijk?

Goedkoop kan soms duurkoop zijn. Dit is ook zeker het geval bij aanbiedingen sierbestrating. Een goedkope steen die na een paar jaar lelijk begint te worden wilt u niet maar u wilt ook niet meer uitgeven dan nodig is. Voor de echte aanbiedingen bestrating komt u naar The Stone Discounter in Nunspeet! Wij bieden u de beste kwaliteit/prijsverhouding.

Aanbiedingen bestrating kopen en dan? Hoe krijgt u de gekochte bestrating thuis?

Heeft u de juiste aanbiedingen bestrating gevonden? Wij kunnen uw bestelling tegen een scherpe prijs netjes bij u thuis af laten leveren. Kom langs en laat u door ons adviseren welke bestrating het best overeenkomt met uw wensen voor vele jaren tuinplezier.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.