Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Aanbieding sierbestrating

Op zoek naar een goede aanbieding sierbestrating? Kom langs want die hebben wij voor u. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betonsteen of een mooie keramische tuintegel wij kunnen u altijd verder helpen, Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende tegel te vinden is. Prijzen op onze website zijn de adviesverkoopprijzen van de fabrieken. Mail ons voor een scherpe offerte!!

Prijzen aanbieding sierbestrating

Zoals genoemd hebben we voor ieder budget een passende steen. U koopt bij ons uw sierbestrating vanaf  € 9,25 per m2. We adviseren altijd om een bezoek te brengen aan ons showterrein, kleuren wijken altijd af van de foto. Ook is de structuur van de aanbieding sierbestrating vanaf een foto niet te beoordelen. 

Leveren aanbieding sierbestrating

Heeft u een keuze kunnen maken uit de vele mogeijkheden? Wij kunnen uw bestelling in de regio netjes bij u thuis afleveren, verder weg laten wij het vervoer door de fabriek regelen. Vraag dus altijd een offerte aan, dit kan u tot wel honderden euro's besparen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.